MENU WESELNE 170 ZŁ / OSOBA
Obiad
– Rosół z kurczaka z makaronem podany w wazach (bez ograniczeń)
– De volaille
– Schab faszerowany serem i pieczarkam
– Karkówka w sosie
(podane w ilości 150% )
– Ziemniaki
– Bukiet surówek (trzy rodzaje)
I. Danie ciepłe Podane około godz. 21.00 (do wyboru)
– Żurek z jajkiem i kiełbasą
– Gulaszowa
– Flaki
– Strogonoff
II. Danie ciepłe Podane około godz. 23.00 (do wyboru)
– Pieczone pałki z kurczaka
– Barszcz czerwony z pasztecikiem
– Szaszłyk
III. Danie ciepłe Podane około godz. 2.00 (do wyboru)
– Bigos lub inna z powyższych potraw
Zimne przystawki na półmiskach:
Półmisek mięs pieczonych:
– schab po flamandzku
– boczek faszerowany
– galantyna z kurczaka
– karkówka pieczona
– kaczka w żurawinie
Sałatki:
– Sałatka z kurczaka
– Sałatka grecka
– Sałatka jarzynowa
– Szparagi w szynce
– Jajka w sosie tatarskim
Dania rybne:
– Ryba po grecku
– Śledź w oleju
– Roladki z łososia
Dodatki:
-Pieczywo
Napoje:
– Kawa, herbata (bez ograniczeń)
– Napoje niegazowane, napoje gazowane, woda (bez ograniczeń)
– Alkohol we własnym zakresie (bez dodatkowych opłat)
Dodatkowo:
– Ciasto ( min. 5 rodzajów)
– Owoce
-Tort weselny
– Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
– Apartament dla Nowożeńców (min.60 osób)
– Dekoracja sali